Ga naar de inhoud

Workshop

Wat kan ik verwachten?

Vrijgezellenfeest, groepsuitje, familiefeestje, dat is allemaal mogelijk bij ons.Tijdens de workshop gaan we een vooraf gebouwd woonaccessoires bewerken/personaliseren met Luella òf je kan er voor kiezen om met Ronald een woonaccessoires te bouwen. Wij zullen zorgen voor de nodige materialen, maar ook voor genoeg drankjes en hapjes.

Waar is het?

De workshop wordt in Zuidlaren of bij ons chalet buiten aan het meer gehouden, bij mooi weer lekker buiten of natuurlijk op een door u aangegeven locatie.

Wat kan ik maken?

Wegwijzers,  6 kleine serveerplankjes voor koffie of thee, Wandbordje, bankje, dienblad, borrelplank, huisje, tekstbord, slippers, cirkels  …. te veel om op te noemen. Neem een kijkje in ons album met alle producten voor meer inspiratie. Geef bij het opgeven aan wat je graag zou willen maken, er is heel veel mogelijk.

Wat kost een workshop?

De kosten voor een workshop bedragen € 49,95 per persoon. Deze prijs is inclusief het woonaccessoires, de materialen die je gebruikt en de drankjes en hapjes. Een workshop op lokatie is v.a. € 29,95 mogelijk. Mail, app of bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Workshop boeken