Ga naar de inhoud

Over Ons

Wie zijn wij?

Mijn man Ronald van der Lee is bouwkundige en heeft in 2008 de stap gemaakt naar het vrije ondernemerschap. Naast de werkzaamheden als bouwkundige voor diverse opdrachtgevers maakt hij ook stoere meubels van oud gemaakt Steigerhout, Vurenhout, Eikenhout, Douglashout, multiplex en andere houtsoorten en metaal.

Mijn vrouw Luella van der Lee – Ros is sinds 2017 zelfstandig ondernemer en ontwerpt en maakt vooral gepersonaliseerde producten van diverse houtsoorten. Daarnaast biedt zij ook workshops aan die volgens de deelnemers als een ware beleving wordt ervaren!

Wat doen we?

Design by Lue en Lee ontwerpt en maakt gepersonaliseerde woonaccessoires trouwaccessoires, verhuren trouwaccessoires en meubels van oud gemaakt Steigerhout, Vurenhout, Douglashout, Eikenhout, Multiplex en andere houtsoorten. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen.

  • Op de website ziet u veel verschillende voorbeelden, mocht u iets gepersonaliseerd willen, stuur ons dan gerust een bericht, en wij zorgen er samen voor dat u het perfecte product krijgt wat bij u past.

Hoe zijn we begonnen?

Mijn partner Ronald van der Lee is een aantal jaren geleden begonnen met het ontwerpen en maken van steigerhouten meubelen. Ik (Luella Ros) heb hier een hoop creativiteit aan toegevoegd.

Door verschillende materialen en technieken uit te proberen zijn er unieke en prachtige producten ontstaan. Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, creëren we graag gepersonaliseerde woonaccessoires.

Onze producten